Contact

Wie is de Digicaris?

Derk Jan Bovenmarsch is al vele jaren werkzaam in het bibliotheekvak, met een speciale voorliefde voor de digitale kant. Hij is geen ict-er, maar heeft in de loop der jaren wel voldoende ervaring opgedaan om de taal van de ICT te spreken. Zijn visie: ICT is geen doel op zich, maar een middel om de doelen van uw organisatie te bereiken. ICT zou voor de gebruiker zo simpel moeten zijn als net als water uit de kraan. Helaas is dat nog lang niet overal het geval.

Derk Jan is een no-nonsense digitaal specialist. Iemand die van een conceptuele gedachte dienstverlening weet te maken. Als Digicaris werkt hij sinds 2012 aan verschillende projecten.

Naast ruime ervaring in het bibliotheekvak, als specialist en als manager/MT-lid heeft Derk Jan ook ruime ervaring in de lokale politiek. Hij is ruim 10 jaar raadslid/fractievoorzitter in de gemeente Zelhem geweest en momenteel is hij voorzitter van de PvdA afdeling Bronckhorst.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, aarzel u dan niet om via de onderstaande gegevens contact met ons op te nemen of vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens

Digicaris
Bergstraat 40
7021 XJ Zelhem 

+31(0)6 122 18 081