Preview: 

[huge_it_slider_id="1"] 

Wat is een intranet?

IntranetEen intranet is een privé netwerk (website) dat alleen toegankelijk is voor medewerkers binnen een organisatie. De belangrijkste uitgangspunten van een intranet zijn het bevorderen van de interne communicatie, samen- werken en het centraliseren van alle bedrijfsinformatie en processen op één punt.

Productiviteit

Met een intranet kunnen medewerkers niet alleen sneller maar ook vanaf elke locatie, informatie inzien en op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit resulteert in een hogere productiviteit, meer nauwkeurigheid, verbetering van de samenwerking en vertrouwen onder de medewerkers.

Kosteneffectieve voordelen

Medewerkers zijn productiever en kennisdeling is optimaal gewaarborgd, ook als een medewerker onverhoopt je organisatie verlaat. Daarnaast zorgt een goed intranet er al gauw voor dat je 60-70% minder print- en papierwerk benodigd hebt.

Tevreden werknemers als resultaat

Door snel informatie en mededelingen met elkaar te kunnen delen voelen medewerkers zich meer betrokken bij de organisatie, dat resulteert in een hogere werknemerstevredenheid. Een positieve sfeer en werkhouding die uiteindelijk ervoor zorgen dat klanten ook positiever over je zullen spreken.

Een greep uit de functionaliteiten

Het Intranet beschikt standaard over een uitgebreid CMS, logboeken, gedeelde documenten, gedeelde kalenders, integratie met Google Drive/Calender, RSS feeds, formulieren op maat, Twitter- en Facebook integratie, FAQ, zoekfunctie en een chat functionaliteit. Daarnaast is het systeem modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om de functionaliteiten uit te breiden. 

Het intranet wordt kant en klaar opgeleverd inclusief hosting, onbeperkte ondersteuning en updates.

Beveiliging

Het systeem is enkel toegankelijk via een unieke gebruikersnaam en wachtwoord combinatie. Elk intranet wordt gekoppeld aan een eigen beveiligde database en wordt voorzien van SSL (https) beveiliging. 

Volledig responsive

Het intranet is geoptimaliseerd voor ieder apparaat, of u nu gebruik maakt van uw desktop, laptop, tablet of smartphone, het intranet past zich aan aan uw scherm. Zo heeft u een optimale gebruikerservaring.

 
 
 

Preview:

[huge_it_slider_id="1"]